Počet položek: 0 0,- CZK

Sada barev na hedvábí - Setasilk (Pebeo) - 6x20ml

kliknutím zvětšíte
Sada barev na hedvábí - Setasilk (Pebeo) - 6x20ml
Sada barev na hedvábí - Setasilk (Pebeo) - 6x20mlSada barev na hedvábí - Setasilk (Pebeo) - 6x20mlSada barev na hedvábí - Setasilk (Pebeo) - 6x20ml
ks
Kód:756485
Cena s DPH : 325,- CZK
DPH:21 %
Záruka: 24

Chcete si originálně ozdobit šátek, šálu nebo dečku? Zkombinujte svou nápaditost a kreativitu s barvami na hedvábí.

Barvy na hedvábí vysoké kvality. Barvy na hedvábí PÉBÉO SETASILK Discovery Collection - základní sada jsou vodou ředitelné, zářivé a světlostálé barvy v tekuté formě. Jsou bez zápachu, mají intenzivní odstíny, dají se vzájemně míchat a ředit zesvětlujícím médiem Setasilk. Materiál ponechávají pružný a lesklý. Jsou vhodné pro všechny druhy hedvábí a jemné tkaniny. Barvy schnou na vzduchu během několika minut, poté se fixují zažehlením z rubové strany po dobu 5 minut při teplotě vhodné pro bavlnu. Po zažehlení odolné proti ručnímu praní.


Doporučený postup:

I. Konturování
Hedvábí před malováním vyžehlete. Zabráníte tak případnému zmenšení látky a umožníte barvám řádně proniknout do tkaniny. Pro obkreslení motivu použijte kontury, které proniknou látkou a tím zabrání barvám v jejich rozpíjení. Po dokončení práce nechte kontury schnout minimálně 30 minut.

II. Aplikace barev na hedvábí
Barvy se při nanášení rozpíjí, doporučujeme vybarvovat vyznačená místa konturou od středu k okrajům a vždy s použitím malého množství barvy najednou. Stínování provedete postupným nanášením rozdílných barevných odstínů ještě před jejich zaschnutím, nebo odsátím barev vatou.

III. Fixace
Před samotným fixováním nechte barvy zcela zaschnout. Barvy se fixují zažehlením z rubové strany po dobu 5 minut. Po zažehlení jsou barvy odolné proti praní v pračce a sušení. Bezbarvá barva bude smyta.

Doporučení
Barvy lze použít na všechny druhy hedvábí, např. Twill, Pongé, Crepé de Chine, Georgette, Damask a další. Je dobré si hedvábí před barvením napnout do dřevěného, případně plastového rámu nebo jej položit na kousek plstě, což je vhodné například u kravat. Po barvení si hedvábí ponechává svůj přirozený lesk a ohebnost. Práce s těmito barvami je velice snadná, stejně tak jako jejich fixování a jsou vhodné na řadu technik.


Doporučujeme použít pro zdobení hedvábných šátků, šál, deček aj.



Potřebujete poradit ? Sada barev na hedvábí - Setasilk (Pebeo) - 6x20ml

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace